Vásárlási útmutató a Banggood 13. szülinapi leárazásához – kulcs a 10 ezres bónuszokhoz

Banggood 13 éves leárazás

Kínában a negyedik legnagyobb nemzetközi e-kereskedelmi szolgáltató a Banggood és közismert a kiváló termékminőségről és a professzionális vevőszolgálatról. Ahogy azt korábbi bejegyzésünkben is írtuk, hamarosan ünnepeni fogják a 13. évfordulójukat egy nagy promócióval, a Banggood 13 évfordulós leárazással. Ez lesz a legnagyobb leárazás, amely során nagy kedvezmények kuponok, ajándékok és a lehető legjobb vételek lesznek elérhetőek számotokra. Ne hagyjátok hát ki ezt a lehetőséget. Hogyan tudjátok kihozni a maximumot az évfordulós leárazásból? Csak annyit kell tennetek, hogy elolvassátok a következő vásárlási útmutatót arról, hogyan tudtok többet nyerni a leárazással.

A leárazás menetrendje

Először is a menetrendről kell szót ejtenünk. Az egetrengető leárazás augusztus 27-én kezdődik és szeptember 18-án végződik. Négy szakaszból fog állni, amelyek a következők:

  1. Előzetes szakasz (augusztus 20-tól 27-ig)
  2. Bemelegítő szakasz (augusztus 27-től szeptember 9-ig)
  3. Kitörési szakasz (szeptember 9-től 12-ig) és
  4. Ráadás szakasz (szeptember 12-től 18-ig)

Különböző nagy kedvezményeket fognak felfedni a különböző szakaszokban, de a legnagyobb kedvezmények a Kitörési szakaszban lesznek, úgyhogy érdemes arra koncentrálni.

A három legnagyobb kedvezmény amit ne hagyj ki

A menetrendet már tudjátok, a következő legfontosabb dolog a leárazás során adott kedvezmények. A Banggood szerint hatalmas kedvezményeket fognak kínálni nektek. Azért, hogy meg tudjátok szerezni a kulcsfontosságú kedvezményeket, kiválasztottuk nektek a három legnagyobbat, amit nem érdemes kihagyni.

Alkoss csapatot és nyerj: hogy megosszatok 10 000 dollár bónuszt és ajándékot

Augusztus 27-től szeptember 12-ig lesz elérhető ez a játék. A felhasználók csapatokat alkothatnak így esélyt szerezve arra, hogy 10 ezer dollárnyi bónuszt szerezzenek. A részvételhez egyszerűen csak kattintsatok a játék oldalára, ahol egy felugró ablakban meghívhatjátok a barátaitokat. Hívjatok meg minél többet és jó eséllyel fogtok tudni indulni a játékban. Ahogy csatlakoznak a csapatotokhoz, egy ajándék válik elérhető számotokra. Minél többen csatlakoznak, annál több ajándékot kap a csapat. A teljes bónusz 10 ezer dollár. Az első csapat 5000 dollár bónuszt kap, a második 3000-ret és a harmadik 1000-ret. A negyedik és ötödik helyen lévő csapat 600 és 400 dollár bónuszban részesül. A játékról további infók várhatóak, amelyeket az oldalon meg fogunk osztani veletek.

Alkoss csapatot és nyerj!

Augusztus 27-től szeptember 12-ig az új felhasználók igazán jó ajándékot kapnak a leárazásnak köszönhetően, legnagyobb szintre emelve a kedvezményeket. Ha új felhasználóként regisztráltok, azonnal kaptok egy 200 dollár értékű ajándékcsomagot, amellyel vásárolhattok a Banggoodon és automatikusan 2%-os visszatérítést kaptok az első három rendelésetek után. Minél többet vásároltok, annál több visszatérítést kaptok. Az új felhasználóknak kiosztott kedvezményekről további információk várhatóak, figyeljétek oldalunkat.

Új felhasználók kedvezménye

Egy Centes Kapás

Augusztus 27-től szeptember 12-ig az Egy Centes Kapás átfogóan megújul az évfordulós leárazásnak köszönhetően. Több népszerű termék, mint a Xiaomi Redmi Note 7, a Xiaomi Mi 8, a Xiaomi Mi Band 4 és rengeteg más lesz elérhető az ajánlatban. Kétféleképpen tudtok csatlakozni a sorsoláshoz, a Nagy Húzás és a Csapat Húzás által. A részvételhez egy rendeléseteket fizessétek ki, és egy felugró ablak fog megjelenni, hogy hívjátok meg a barátaitokat. Ha egy barátotok csatlakozik a a játékhoz a megosztott linket használva és kifizet egy rendelést mielőtt lejár a visszaszámlálás, a csapat részt vehet a játékban.

Egy Centes Kapás
A fent említett kedvezményeken kívül egy csomó nagy kedvezmény, kupon várható a Banggood partnereinek leárazásán. Például egyet fizet kettőt kap, ingyenes rendelés, villámakciók, egy dolláros elcsípések biztosan lesznek. Plusz exkluzív márka kedvezmények és kuponok, valamint a teljes oldalra vonatkozó leárazásokra is lehet számítani minden kategóriában. A legnagyobb kedvezmény eléri majd a 89%-ot. Ha több kedvezményt szeretnétek, kattintsatok IDE.

A legnépszerűbb termékek, amiket ne hagyjatok ki

Ha minden kedvezményt ki akartok használni, tudnotok kell a termékleárazásokról, főleg a topmárkák legnépszerűbb termékeinél. A következőkben ismertetjük veletek ezeket a termékeket, amiket most érdemes megvenni majd a leárazás alatt. A legtöbb termék olyan híres márkák terméke, mint a Xiaomi, a Blitzwolf és az Eachine. Nézzünk hát meg néhány top terméket:

1. Xiaomi Redmi Note 7

A Xiaomi Redmi Note 7 egy elbűvölő okostelefon duálkamerával a hátoldalon, ami 48 megapixeles szenzort tartalmaz. A normál ára 233.92 dollár, de a leárazás alatt 159.99-ért fogják árulni.

2. Creality 3D(r) CR-10S Pro DIY 3D nyomtató készlet

A Creality 3D(r) CR-10S Pro az egyik legnépszerűbb 3D nyomtató készlet a megújult verzióval érkezik jobb nyomtatási élményt biztosítva. Normálisan 569.99 dollárért árulják, az évfordulós leárazás során 499.99-ért tudjátok majd megvenni.

3. Eachine Tyro129 FPV Versenydrón

Az Eachine Tyro129 FPV Versenydrón egy összecsukható és kompakt drón ami lenyűgöző  specifikációval és nagyon baráti árral rendelkezik. A normál ára 140.24 dollár, most viszont 109 dollárért a tiétek lehet.

4. DIGOO DG-HAMA Okosotthon riasztórendszer

A DIGOO DG-HAMA Okosotthon riasztórendszer megújult kinézettel érkezik, ami a legjobb okosotthon élményt ígéri. Általában 89.99 dollárba kerül a rendszer, a leárazásban viszont csak 69.9 dollárt kérnek érte.

5. Blitzwolf(r) BW-FYE7 TWS Bluetooth 5.0 fülhallgató

A Blitzwolf(r) BW-FYE7 TWS Bluetooth 5.0 fülhallgató dupla 6 mm-es dinamikus meghajtóval rendelkezik és az erős basszussal kiváló hangminőséget kínál. A normál ára 49.9 dollár, most viszont 34.84-ért lehet elvinni.

Ezeken az ajánlatokon kívül tengernyi más is elérhető lesz az évforduló alatt. Ne feledjétek a bevásárlókocsiba rakni őket mert meglepetések várhatnak titeket a kitörési szakaszban.

Ez egy hatalmas lehetőség számotokra hogy minden vásárlási vágyatokat valóra válthassátok.  Ne hagyjátok hát ki a Banggood fantasztikus ajánlatait, mert ez lesz a legnagyobb esély arra, hogy a lehető legalacsonyabb áron tudjátok megvenni azt amit szeretnétek.

Végül érdemes megjegyezni, hogy ez csak a jéghegy csúcsa volt, a kitörési szakaszban nagyobb kedvezmények fognak várni titeket. További infókat találtok majd ITT. Ha bármi kérdésetek, észrevételetek lenne, írjátok meg a hozzászólások között.

Egy hozzászólás ehhez: Vásárlási útmutató a Banggood 13. szülinapi leárazásához – kulcs a 10 ezres bónuszokhoz

Hozzászólás a bejegyzéshez

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .