Site icon Kínai kütyük

Vásárlási útmutató a Banggood 13. szülinapi leárazásához – kulcs a 10 ezres bónuszokhoz

Banggood 13 éves leárazás

Banggood 13 éves leárazás

Kínában a negyedik legnagyobb nemzetközi e-kereskedelmi szolgáltató a Banggood és közismert a kiváló termékminőségről és a professzionális vevőszolgálatról. Ahogy azt korábbi bejegyzésünkben is írtuk, hamarosan ünnepeni fogják a 13. évfordulójukat egy nagy promócióval, a Banggood 13 évfordulós leárazással. Ez lesz a legnagyobb leárazás, amely során nagy kedvezmények kuponok, ajándékok és a lehető legjobb vételek lesznek elérhetőek számotokra. Ne hagyjátok hát ki ezt a lehetőséget. Hogyan tudjátok kihozni a maximumot az évfordulós leárazásból? Csak annyit kell tennetek, hogy elolvassátok a következő vásárlási útmutatót arról, hogyan tudtok többet nyerni a leárazással.

A leárazás menetrendje

Először is a menetrendről kell szót ejtenünk. Az egetrengető leárazás augusztus 27-én kezdődik és szeptember 18-án végződik. Négy szakaszból fog állni, amelyek a következők:

  1. Előzetes szakasz (augusztus 20-tól 27-ig)
  2. Bemelegítő szakasz (augusztus 27-től szeptember 9-ig)
  3. Kitörési szakasz (szeptember 9-től 12-ig) és
  4. Ráadás szakasz (szeptember 12-től 18-ig)

Különböző nagy kedvezményeket fognak felfedni a különböző szakaszokban, de a legnagyobb kedvezmények a Kitörési szakaszban lesznek, úgyhogy érdemes arra koncentrálni.

A három legnagyobb kedvezmény amit ne hagyj ki

A menetrendet már tudjátok, a következő legfontosabb dolog a leárazás során adott kedvezmények. A Banggood szerint hatalmas kedvezményeket fognak kínálni nektek. Azért, hogy meg tudjátok szerezni a kulcsfontosságú kedvezményeket, kiválasztottuk nektek a három legnagyobbat, amit nem érdemes kihagyni.

Alkoss csapatot és nyerj: hogy megosszatok 10 000 dollár bónuszt és ajándékot

Augusztus 27-től szeptember 12-ig lesz elérhető ez a játék. A felhasználók csapatokat alkothatnak így esélyt szerezve arra, hogy 10 ezer dollárnyi bónuszt szerezzenek. A részvételhez egyszerűen csak kattintsatok a játék oldalára, ahol egy felugró ablakban meghívhatjátok a barátaitokat. Hívjatok meg minél többet és jó eséllyel fogtok tudni indulni a játékban. Ahogy csatlakoznak a csapatotokhoz, egy ajándék válik elérhető számotokra. Minél többen csatlakoznak, annál több ajándékot kap a csapat. A teljes bónusz 10 ezer dollár. Az első csapat 5000 dollár bónuszt kap, a második 3000-ret és a harmadik 1000-ret. A negyedik és ötödik helyen lévő csapat 600 és 400 dollár bónuszban részesül. A játékról további infók várhatóak, amelyeket az oldalon meg fogunk osztani veletek.

Augusztus 27-től szeptember 12-ig az új felhasználók igazán jó ajándékot kapnak a leárazásnak köszönhetően, legnagyobb szintre emelve a kedvezményeket. Ha új felhasználóként regisztráltok, azonnal kaptok egy 200 dollár értékű ajándékcsomagot, amellyel vásárolhattok a Banggoodon és automatikusan 2%-os visszatérítést kaptok az első három rendelésetek után. Minél többet vásároltok, annál több visszatérítést kaptok. Az új felhasználóknak kiosztott kedvezményekről további információk várhatóak, figyeljétek oldalunkat.

Egy Centes Kapás

Augusztus 27-től szeptember 12-ig az Egy Centes Kapás átfogóan megújul az évfordulós leárazásnak köszönhetően. Több népszerű termék, mint a Xiaomi Redmi Note 7, a Xiaomi Mi 8, a Xiaomi Mi Band 4 és rengeteg más lesz elérhető az ajánlatban. Kétféleképpen tudtok csatlakozni a sorsoláshoz, a Nagy Húzás és a Csapat Húzás által. A részvételhez egy rendeléseteket fizessétek ki, és egy felugró ablak fog megjelenni, hogy hívjátok meg a barátaitokat. Ha egy barátotok csatlakozik a a játékhoz a megosztott linket használva és kifizet egy rendelést mielőtt lejár a visszaszámlálás, a csapat részt vehet a játékban.

A fent említett kedvezményeken kívül egy csomó nagy kedvezmény, kupon várható a Banggood partnereinek leárazásán. Például egyet fizet kettőt kap, ingyenes rendelés, villámakciók, egy dolláros elcsípések biztosan lesznek. Plusz exkluzív márka kedvezmények és kuponok, valamint a teljes oldalra vonatkozó leárazásokra is lehet számítani minden kategóriában. A legnagyobb kedvezmény eléri majd a 89%-ot. Ha több kedvezményt szeretnétek, kattintsatok IDE.

A legnépszerűbb termékek, amiket ne hagyjatok ki

Ha minden kedvezményt ki akartok használni, tudnotok kell a termékleárazásokról, főleg a topmárkák legnépszerűbb termékeinél. A következőkben ismertetjük veletek ezeket a termékeket, amiket most érdemes megvenni majd a leárazás alatt. A legtöbb termék olyan híres márkák terméke, mint a Xiaomi, a Blitzwolf és az Eachine. Nézzünk hát meg néhány top terméket:

1. Xiaomi Redmi Note 7

A Xiaomi Redmi Note 7 egy elbűvölő okostelefon duálkamerával a hátoldalon, ami 48 megapixeles szenzort tartalmaz. A normál ára 233.92 dollár, de a leárazás alatt 159.99-ért fogják árulni.

2. Creality 3D(r) CR-10S Pro DIY 3D nyomtató készlet

A Creality 3D(r) CR-10S Pro az egyik legnépszerűbb 3D nyomtató készlet a megújult verzióval érkezik jobb nyomtatási élményt biztosítva. Normálisan 569.99 dollárért árulják, az évfordulós leárazás során 499.99-ért tudjátok majd megvenni.

3. Eachine Tyro129 FPV Versenydrón

Az Eachine Tyro129 FPV Versenydrón egy összecsukható és kompakt drón ami lenyűgöző  specifikációval és nagyon baráti árral rendelkezik. A normál ára 140.24 dollár, most viszont 109 dollárért a tiétek lehet.

4. DIGOO DG-HAMA Okosotthon riasztórendszer

A DIGOO DG-HAMA Okosotthon riasztórendszer megújult kinézettel érkezik, ami a legjobb okosotthon élményt ígéri. Általában 89.99 dollárba kerül a rendszer, a leárazásban viszont csak 69.9 dollárt kérnek érte.

5. Blitzwolf(r) BW-FYE7 TWS Bluetooth 5.0 fülhallgató

A Blitzwolf(r) BW-FYE7 TWS Bluetooth 5.0 fülhallgató dupla 6 mm-es dinamikus meghajtóval rendelkezik és az erős basszussal kiváló hangminőséget kínál. A normál ára 49.9 dollár, most viszont 34.84-ért lehet elvinni.

Ezeken az ajánlatokon kívül tengernyi más is elérhető lesz az évforduló alatt. Ne feledjétek a bevásárlókocsiba rakni őket mert meglepetések várhatnak titeket a kitörési szakaszban.

Ez egy hatalmas lehetőség számotokra hogy minden vásárlási vágyatokat valóra válthassátok.  Ne hagyjátok hát ki a Banggood fantasztikus ajánlatait, mert ez lesz a legnagyobb esély arra, hogy a lehető legalacsonyabb áron tudjátok megvenni azt amit szeretnétek.

Végül érdemes megjegyezni, hogy ez csak a jéghegy csúcsa volt, a kitörési szakaszban nagyobb kedvezmények fognak várni titeket. További infókat találtok majd ITT. Ha bármi kérdésetek, észrevételetek lenne, írjátok meg a hozzászólások között.

Exit mobile version