Banggood 13 éves leárazás

2006-os indulása óta a Banggood azon dolgozik, hogy emberközelibb módon kínáljon online vásárlási lehetőségeket. A Banggood csapatának együttes erőfeszítései miatt a webshop mára Kínában az egyik legfontosabb nemzetközi e-kereskedelmi szolgáltatójává vált a legjobb minőségű termékeivel és a legprofesszionálisabb ügyfélszolgálatával. Mivel a 13 éves évforduló közeledik, a Banggood nagyszabású születésnapi ünnepséget fog indítani. Banggood 13 éves évfordulós leárazásnak hívják ezt, ami augusztus 27-től szeptember 18-ig fog tartani, és magában foglal rengeteg kedvezményt, kuponokat és vicces játékokat amikkel ajándékokat lehet nyerni.

Ez az egy hónapos esemény minden évben ugyanakkor történik azzal a céllal, hogy megosszák a Banggood születésnap örömét az emberekkel szerte a világon, de az ünneplés módja mindig más és minden évben egyre jobb. Nincs ez másként a 13. évfordulóval sem.

Az idei leárazási módszerek és a legmagasabb mértékű leárazás: 10 000 dolláros bónuszok vagy bármilyen más nagyobb kedvezmények?

Az egyik legfontosabb fejlesztés a leárazási módszerek és a kedvezmények mértékének átfogó fejlesztése, amire ti is jobban odafigyeltek. A Banggood minden évben hatalmas kedvezményeket és kuponokat kínál a vásárlóinak az új leárazási módszerekkel, amelyek célja hogy fejlessze az interakciót köztetek és a Bangood között, hogy az emberek szórakozva tudjanak vásárolni. A 13. évforduló leárazási módszerei az elmúlt évek tapasztalatai alapján lettek kialakítva és fejlesztve, hogy javítsa az interakciót köztetek, a barátaitok között és a Banggood között. Ez nagyon fontos a Banggood-nak, mivel így tudják a legjobb kiszolgálást nyújtani. Ezen kívül a kedvezmények mértékét megemelik korábban nem látott szintre, így többet tudtok spórolni. Az egyik esemény, amellyel ajándékot lehet nyerni, az „Alkoss csapatot és nyerj: hogy megosszatok 10 000 dollár bónuszt”. Ebben a játékban a felhasználók meghívhatják a barátaikat hogy csatlakozzanak a csapatukhoz hogy így nyerjenek bónuszokat. Minél több embert hívsz meg a csapatodba, annál nagyobb eséllyel tudtok nyerni. A főnyeremény 5000 dolláros bónuszok. Ezen kívül az új felhasználók kedvezményei hatalmasat fognak nőni a korábbiakhoz képest. Ha új felhasználóként regisztráltok az évfordulós leárazás során, 200 dolláros kuponcsomagot kaptok. Sokkal több nagy kupon, kedvezmény és flash sale, valamint a top márkák hot sale-jei fognak megjelenni nálatok. Nem is beszélve arról, hogy lehet majd okostelefont venni 1 centért. Szóval, a jelenlegi kedvezmények a legjobbak nektek? Vagy lesznek jobb leárazások az évfordulós esemény során? A választ megtudjátok, ha elindul a 13. születésnapi esemény elindul. Így folyamatosan figyeljétek a weboldalt, ahol minden új információ meg fog jelenni a leárazásokról, ahogy elkezdődnek.

Átfogó fejlesztés a felhasználói felületen hogy a vásárlás kényelmesebb legyen

A közeledő 13 éves évfordulóra minden beállítási és vásárlási oldal dizájnja megújul, hogy biztosak legyenek benne hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtják nektek. Ezen kívül nagy változások lesznek a Banggood applikációban is a 13. évfordulós leárazásra. A Banggood applikációs kutató csapata szerint módosítani fogják a hagyományos felhasználói felület megjelenését, hozzáadva a Banngood 13 éves évforduló összetevőit. Minden grafika, gomb, navigáció, betűtípus és szín megújul a legfrissebb Banngood dizájn szerint, hogy tökéletesen illeszkedjen az évfordulóhoz és a legjobb vásárlási élményt nyújtsa a látvány és a felhasználói élmény terén is.

Márka fejlesztések és új Divat kategória a legjobb vásárlási élmény ígéretével

A Banggood 13 éves évfordulója jobban koncentrál a márka fejlesztésre és a kategória létrehozására, hogy a legjobb online vásárlási élményt nyújtsák. Például a Banggood partner márkái, mint a BlitzWolf, Bakeey, Digoo, Eachine és a Geekcreit, amelyek világszerte népszerűek a vásárlók között a magas minőségükkel és exkluzív, legalacsonyabb áraikkal, amelyet a vásárlóiknak nyújtanak. Mindannyian összeállnak hogy átfogó fejlesztéseket csináljanak a termékeik minősége és márkamegjelenése terén a közelgő Banggood évfordulós leárazásra. Például az Eachine, amely a Banggood egyik legnagyobb partnermárkája, melyet 860 000 felhasználó kedvel világszerte, vezető szerepet fog betölteni a vásárlás előtti és utáni szolgáltatások fejlesztése terén, hogy sokkal professzionálsiabb szolgáltatást nyújtsanak nektek. Ahogy a Banggood évfordulós leárazás megkezdődik, minden Banggood partnermárka lap meg fog újulni. Ezen felül a kedvezmények és kuponok mértéke korábban nem látott magas szintet fog elérni, hogy a legtöbbet tudjátok spórolni. Hogy a márkájukat fejlesszék, és jobban megjegyezzétek őket, jobban oda fognak figyelni a csomagolásra, hogy biztosak lehessenek benne, hogy a termékük sértetlenül ér majd hozzátok. Ezen kívül a Banggood nagy erőfeszítéseket fog tenni a divat kategória létrehozásával. Egy sor legjobban értékelt férfi és női ruhamárka, fehérnemű, cipő és táska nem csak a legjobb minőségű, legújabb divatot követő terméket fogja tartalmazni, hanem emberibb kiszolgálást és elérhető luxusélményt a csomagolás, kiszállítás és vásárlás utáni szolgáltatások terén.

Ahogy látjátok, a 13 éves évforduló közeleg az átfogó fejlesztésekkel. Akarsz egy lehetőséget hogy az összes vásárlási álmod a lehető legkevesebb pénzből váljon valóra? Akarsz a kitüntetett vendégük lenni hogy élvezhesd a vásárlási élményt, amit a Banggood nyújt? Ha igen, a Banggood kielégíti az igényeidet. Ne feledd, hogy 2019 augusztus 27-én kezdődik az évfordulós leárazás. Ne maradj le! Látogasd meg a Banggood honlapját most és jó szórakozást kívánunk az évfordulóhoz!

Egy hozzászólás ehhez: 13 éves a Banggood: Rengeteget megtakaríthatsz a 10 000 dolláros bónuszaikkal

Hozzászólás a bejegyzéshez

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .